به گزارش «راهبرد معاصر»؛ کشورهای غربی در سه ماه گذشته انواع حمایت ها را از آشوبگران در ایران انجام دادند و در مواضع رسمی بارها از اغتشاشگران حمایت کردند. آنها حتی اقدامات اغتشاشگران در استفاده از سلاح گرم، ایجاد راهبندان و ... را موجه جلوه می دادند و این در حالی است که در کشورهای غربی، برخی اقدامات مانند بستن خیابان یا ایجاد راهبندان در اروپا جرم تلقی میشود.
در راستای اعمال این قوانین، چندی پیش خبری منتشر شد مبنی بر اینکه در آلمان گروهی برای اعتراض در خیابانها روی زمین نشستند و خیابانها را مسدود کردند. دویچهوله (انگلیسی) به نقل از وزیر کشور آلمان در واکنش به این اقدام نوشت: کار آن افراد غیرقانونی است و معترضان خود را فراتر از قانون میدانند. زمانی که مرتکب این جنایت (بستن خیابان) میشوند، حد اعتراض مشروع نقض شده است.
وی همچنین در توئیتی تند نوشت: پلیس حمایت کامل من را برای سرکوب معترضان دارد.
نکته جالب ماجرا اینجاست نخست وزیر کشوری که تا چند وقت پیش از اغتشاشگران در ایران حمایت می کرد، امروزه در جایگاه سرکوب قرار می گیرد. ریشی سوناک، نخست وزیر انگلیس به علت اعتراض های سراسری و اعتصاب بخش های مختلف در این کشور در اظهاراتی اعلام کرد: پلیس حق دارد هرگونه اعتراض غیرقانونی را سرکوب کند و در این راه از حمایت دولتی برخوردار است. مردم به اندازه کافی از این هرج و مرج ها رنج می برند و کسانی که قانون را زیرپا می گذارند باید حضور قدرت را احساس کنند.
ریشی سوناک، نخست وزیر انگلیس به علت اعتراض های سراسری و اعتصاب بخش های مختلف در این کشور در اظهاراتی اعلام کرد: پلیس حق دارد هرگونه اعتراض غیرقانونی را سرکوب کند
این در حالی است که سوناک درباره اغتشاشات اخیر در ایران گفته بود: اوضاع در ایران پیچیده شده است. معترضان ایرانی همچنان تظاهرات می کنند و سرکوب می شوند. زنان ایرانی با ایستادن در مقابل دین سالاری، شجاعت بی حد و حصر از خود به نمایش گذاشتند.
در زمینه رفتار دوگانه و برخوردهای متناقض غربی ها بیان چند نکته لازم و ضروری است؛
رفتار دوگانه و سرشار از تناقض غرب در برخورد با اغتشاشگران در ایران نشان می دهد در وهله نخست، این کشورها نقش حمایتی از آشوبگران داشتند و دوم، اینکه از دمیدن در آتش اغتشاشات به دنبال اهداف خود و افزایش فشار بر ایران بودند.
غرب از مواردی حمایت می کند که افکار عمومی نسبت به آنها حساس هستند. به عنوان نمونه، موضوع حقوق زنان یا حقوق بشر؛ در حالی که کشورهای غربی خود اصلی ترین ناقضان حقوق بشر و حقوق زنان هستند
سرکوب اعتراضات مسالمت آمیز در کشورهای اروپایی و برخورد خشن با این اعتراضات که به صورت قانونی و در راستای مشکلات متعدد در این کشورها به ویژه مشکلات اقتصادی انجام می شود، نشان دهنده نقض کامل حقوق بشر و حقوق انسانی است که غربی ها به دنبال شنیده نشدن اعتراض ها در جهان هستند تا به این وسیله چهره ناپسند کشورهای خود را بزک کنند.